Vásárlás

Ferm

Fermentációs tanfolyam

A 2019. április 13-i fermentációs előadás és kenyérkészítési bemutató videós felvételei és bónuszban egy korábbi probiotikumok készítése otthon - Fermentációs tanfolyam videós és szöveges anyagai, kovász készítési útmutatóval és sok más recepttel

Mit tartalmaz az ár:
megvásárlást követően egy zárt, tanfolyami oldalon keresztül az alábbiakat éri el: 
- szöveges anyagok, leírások
- fermentációs receptek
- 2019. április 13-i fermentációs tanfolyam és kovászos kenyérkészítési bemutató videós felvételei és sok-sok újdonságot tartalmazó anyagait
- bónuszban a 2018. július 28-i  fermentációs előadás videós felvételei

Az előadásokon a teljesség igénye nélkül az alábbiakról lesz szó: 
- Mostani alkalommal megtanuljuk, hogyan készíthetünk növényi tejből élő probiotikus készítményeket otthon? Hogyan készíthetünk ízletes növényi tejet?
- Sokszor gondot okoz a zöldségek fermentálása otthon. Bemutatásra kerül egy otthoni fermentálásra alkalmas eszköz, mely segítségével nem lehet elrontani a zöldségek fermentálását! 
- Miért egyre több a glutén érzékeny ember? Mi a gond a gluténnel? 
Hogyan készíthetünk EHETŐ glutén tartalmú kenyer? (Sajnos, a pékekkel gond van… Nem éri meg igazi kenyeret készíteni, nem profitábilis… Így, aki akar jó kenyeret enni, kénytelen megtanulni sütni maga! Ehhez a tanfolyam mellé kap egy adag indító kovászt ajándékba, amit otthon tud tovább szaporítani.
- Lehet-e fermentálni halat, húst? Miben más a növények fermentálása mint a halak, húsok fermentálása? 
- Gabonafélék fermentálása. Milyen gabonákat hogyan fermentáljuk?
- Mindenkinek jó a fermentációs étrend? Mi a hisztamin intolerancia? Hisztamin intolerancia és okai. Candida fertőzés és okai. Valóban szigorú diéta a megoldás? 


15 000 Ft
Összesen: 15 000 Ft
Vásárlási adatok
Belépési adatok
Számlázási adatok

A "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva átirányítunk a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Fizetést követően a vásárolt előadások anyagai azonnal elérhetőek a bolt.hatvanigalina.hu címen a fent megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.


Barion card payment mark 2017 400px