Vásárlás

Vide%c3%b3k%c3%a9p

Egészségterv

Minden betegség kezelését, illetve a sikeres fogyókúrát a szervezet tisztításával kell kezdeni, a tisztítás nulladik lépcsője pedig a szervezetünk számára biológiailag hasznosítható víz napi rendszeres bevitele. A vastagbél, a nyirokrendszer és a többi szervünk tisztítása után pedig a parazitamentesítés sem elhanyagolható. Ezt a 4 lépcsős folyamatot egy Egészségtervben foglaltam össze, melynek segítségével Te is végigjárhatod az egészség felé vezető utat.
Az Egészségterv a jó közérzetünk és egészségünk megőrzésének legfontosabb alapja. Betegség esetén pedig az Egészségterv során testünket olyan mértékben tudjuk támogatni, hogy szervezetünk öngyógyító mechanizmusainak köszönhetően legtöbbször már pusztán ennek segítségével az igen súlyos tünetek is megszűnnek.
Az Egészségterv röviden: fogyassz biológiailag hozzáférhető vizet, tisztítsd ki az emésztő- és nyirokrendszeredet, tápláld sejtjeidet és védd meg őket a környezeti ártalmaktól!


8 000 Ft
Összesen: 8 000 Ft
Vásárlási adatok
Belépési adatok
Számlázási adatok

A "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva átirányítunk a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Fizetést követően a vásárolt előadások anyagai azonnal elérhetőek a bolt.hatvanigalina.hu címen a fent megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.


Barion card payment mark 2017 400px