Vásárlás

46937019 344793579653504 5980524810428481536 n

Kenyérkészítő nap - 2018. nov. 25.

Ezen a napon nem csak kenyereket, hanem mindenféle kenyérhelyettesítő finomságot fogunk készíteni, természetesen fermentálva. A mindennapi rutinba beilleszthető, gyorsan elkészíthető, egészséges, kovászos, gluténmentes és még sok más változatban. 

A nap témái:

- Kovászos és hagyományos kenyér közti különbség élettani hatásának bemutatása, műszeres bemérése
- Alternatív kovász, amit nem kell etetgetni, egyszer megcsinálva nagyon sokáig használható
- Köles és hajdinakenyér, mely egészséges, gluténmentes alternatívát nyújt a kenyérkészítésnél, ráadásul alapanyaga sem drága és többfajta receptet is bemutatok elkészítéséhez, élőben meg is mutatom a készítés szakaszait.
- Egy jogtalanul elfeledett, nem drága ősi gabonafajta bemutatása, melynek tápértéke jelentősen magasabb, mint a gabonának, ráadásul gluténmentes. megmutatom hogyan süssünk belőle nagyon egyszerűen finom és egészséges kenyeret és hogyan készíthetünk hozzá almakovászt
- Közkívánatra megmutatom a galacsinkészítést és beszélek a galacsinterápiáról, ami az emésztési problémáknál rendkívül hatásos, ráadásul semmi különleges összetevő nem kell hozzá, csak néhány répa.
Ha már fermentáltál otthon gyógynövényeket, hozz kóstolót! :)

Előadás időpontja: 2018. november 25. vasárnap 10-16 óra között
Előadó: Hatvani Galina
Helyszín: Budapest, Szent Margit Gimnázium (Budapest, XI. kerület, Villányi út 5-7.) Apor terem
Mit tartalmaz az ár: személyes részvételt az előadáson, kóstolókat, előadás videós felvételeit, recepteket, egyéb információs anyagokat

Az előadáson természetesen nem kötelező a személyes részvétel, a teljes nap videói és egyéb információi is teljes egészében online is elérhető lesz kb. 4-5 nappal az előadást követően, azonban hogy ne kelljen addig türelmetlenül várni, már vásárlást követően is elérhető lesz sok-sok recept, leírás és két bónusz videó is egy korábbi előadásról :)

Ez az előadás egy 3 alkalmas sorozat utolsó része, a korábbi részeket itt lehet megvásárolni: 
1. rész: 2018. 07. 28. Élő probiotikumok készítése otthon: fermentálás alapjai (előadás megvásárolható itt: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=4)
2. rész: 2018. 10. 14. Gyógynövények fermentálása (előadás megvásárolható itt: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=21)
3. rész: 2018. 11. 25. Kenyérkészítő nap, bemutató, kóstoló


14 000 Ft
Összesen: 14 000 Ft
Vásárlási adatok
Belépési adatok
Számlázási adatok

A "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva átirányítunk a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Fizetést követően a vásárolt előadások anyagai azonnal elérhetőek a bolt.hatvanigalina.hu címen a fent megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.


Barion card payment mark 2017 400px