Vásárlás

Missing

Gyógynövények fermentálása - 2018. 10. 14-i előadás online

Ezzel a vásárlással a 2018. október 14-i előadásom videós felvételeit és egyéb információs anyagait tudja elővásárolni.
A vásárlással online elérhető lesz a teljes előadás, azonban személyes részvételre nem jogosít!
Ha az online anyagok mellett személyesen is szeretne részt venni az előadáson, akkor kattintson ide: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=20

Ez az előadás egy 3 alkalmas sorozat 2. része, mely a fermentálást és a kovászos kenyér készítést veszi sorra.

1. rész: 2018. 07. 28. Élő probiotikumok készítése otthon (részletek, vásárlás: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=4)
2. rész: 2018. 10. 14. Gyógynövények fermentálása
3. rész: 2018. 11. 24. Kenyér készítő nap, bemutató, kóstoló (gyorsan elkészíthető egészséges változatok, kovászos, gluténmentes és még sok sok más) Jelentkezés hamarosan!

Előadás időpontja: 2018. október 14. vasárnap 10-16 óra között
Előadó: Hatvani Galina
Mit tartalmaz az ár: a teljes előadás videós felvételeit, recepteket, egyéb információs anyagokat A videós felvétel várhatóan az előadást követő egy hét múlva, míg az összes többi információs anyag az előadás után közvetlenül elérhető lesz a bolt.hatvanigalina.hu felületen, ahova a lent megadott adatokkal tud majd belépni.

Téma: Gyógynövények fermentálása és gyógynövényes kvászok készítése

Különböző betegségek megelőzése vagy fennállása során az alternatív gyógyászatban sokan a gyógynövények felé fordulnak, azonban a terápia sokkal hatásosabb, ha a gyógynövényeket fermentálást követően fogyasztjuk el.
A fermentáció során a gyógynövény hatóanyaga ugyanis hatványozottan megnő, mert létrejönnek új nyomelemek és vitaminok (lásd pl. a káposzta és a savanyú káposzta C vitamin tartalma közötti óriási különbséget). Böjtölés során sem alakul ki vitamin és ásványi anyag hiány, ha böjt alatt gyógynövényes kvászokat iszunk.
Az előadás elméleti és gyakorlati részből áll össze, így az összefüggések és a hatásmechanizmus megismerését követően bemutatok például egy olyan káposzta kvász készítését, amely az egészséges bélflóra helyreállításához nyújt nagyszerű megoldást.
Bemutatok több egyszerű, otthoni recept szerint elkészíthető gyógynövényes fermentációs megoldást, külön kiemelve, hogy mit és hogyan érdemes fogyasztani néhány tipikus betegség megelőzésére vagy kiegészítő terápiájára, pl. endokrin rendszer problémái, emésztési problémák, stb.
Nem egy-egy receptet ismertetek, hanem előbb megnézzük a probléma igazi gyökerét, és rendszerben tekintjük át a megelőzés megoldásait, ami sokszor túlmutat a gyógynövények használatán is.
Természetesen a gyógynövényes kvász kóstolás sem maradhat el a nap során. :)
Sok-sok megdöbbentő és érdekes kérdésre is megkapjuk a választ, pl. hogy a kérődző állatok növényevők, vagy netán ők is állati fehérjéket fogyasztanak? Meglepő a válasz, no de mindez hogy függ össze a fermentálással? És a kérődző állatok nagy tömege minek köszönhető? Ezeken a meglepő példákon keresztül szeretném megközelíteni a kérdést és bemutatni a szervezet működését.


14 000 Ft
Összesen: 14 000 Ft
Vásárlási adatok
Belépési adatok
Számlázási adatok

A "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva átirányítunk a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Fizetést követően a vásárolt előadások anyagai azonnal elérhetőek a bolt.hatvanigalina.hu címen a fent megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.


Barion card payment mark 2017 400px