Vásárlás

Missing

Gyógynövények fermentálása - 2018. 10. 14.

Ezzel a vásárlással tudja megváltani jegyét a soron következő, 2018. október 14-i előadásomra, mely a gyógynövények fermentálásáról szól.
Figyelem! A helyszínen már nem lesz lehetőség a részvételi díj megfizetésére, a helyek száma korlátozott, a létszám elérését követően lezárjuk a jelentkezéseket (előző előadásomon a sok helyszíni fizető miatt többen voltunk, mint kényelmes lett volna, ezt megelőzendő most csak előre jelentkezést fogadunk el, köszönöm a megértést)
A vásárlással nem csak személyes részvételét váltja meg, de az előadást követően a bolt.hatvanigalina.hu oldalra a lentebb megadott adataival belépve eléri majd az előadások videós felvételeit, receptjeit és egyéb információs anyagait is.
Ha nem tud vagy nem szeretne részt venni az előadáson személyesen, akkor itt tudja elővásárolni a tanfolyam teljes videós és információs anyagát:  http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=21

Ez az előadás egy 3 alkalmas sorozat 2. része, mely a fermentálást és a kovászos kenyér készítést veszi sorra.
1. rész: 2018. 07. 28. Élő probiotikumok készítése otthon (részletek, vásárlás: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=4)
2. rész: 2018. 10. 14. Gyógynövények fermentálása
3. rész: 2018. 11. 25. Kenyér készítő nap, bemutató, kóstoló (gyorsan elkészíthető egészséges változatok, kovászos, gluténmentes és még sok sok más) Jelentkezés: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=22

Előadás időpontja: 2018. október 14. vasárnap 10-16 óra között
Előadó: Hatvani Galina
Helyszín: Budapest, Szent Margit Gimnázium (Budapest, XI. kerület, Villányi út 5-7.) Apor terem
Mit tartalmaz az ár: személyes részvételt az előadáson + előadás videós felvételeit, recepteket, egyéb információs anyagokat

Miért érdemes személyesen eljönni: reggel mindenkit biológiailag hozzáférhető, élő vízzel várunk, a szünetekben gyógynövényes kvászokat kóstolunk és a nap végén a jelen lévők között kisorsolunk egy fermentáló edényt

Téma: Gyógynövények fermentálása és gyógynövényes kvászok készítése

Különböző betegségek megelőzése vagy fennállása során az alternatív gyógyászatban sokan a gyógynövények felé fordulnak, azonban a terápia sokkal hatásosabb, ha a gyógynövényeket fermentálást követően fogyasztjuk el.
A fermentáció során a gyógynövény hatóanyaga ugyanis hatványozottan megnő, mert létrejönnek új nyomelemek és vitaminok (lásd pl. a káposzta és a savanyú káposzta C vitamin tartalma közötti óriási különbséget). Böjtölés során sem alakul ki vitamin és ásványi anyag hiány, ha böjt alatt gyógynövényes kvászokat iszunk.
Az előadás elméleti és gyakorlati részből áll össze, így az összefüggések és a hatásmechanizmus megismerését követően bemutatok például egy olyan káposzta kvász készítését, amely az egészséges bélflóra helyreállításához nyújt nagyszerű megoldást.
Bemutatok több egyszerű, otthoni recept szerint elkészíthető gyógynövényes fermentációs megoldást, külön kiemelve, hogy mit és hogyan érdemes fogyasztani néhány tipikus betegség megelőzésére vagy kiegészítő terápiájára, pl. endokrin rendszer problémái, emésztési problémák, stb.
Nem egy-egy receptet ismertetek, hanem előbb megnézzük a probléma igazi gyökerét, és rendszerben tekintjük át a megelőzés megoldásait, ami sokszor túlmutat a gyógynövények használatán is.
Természetesen a gyógynövényes kvász kóstolás sem maradhat el a nap során. :)
Sok-sok megdöbbentő és érdekes kérdésre is megkapjuk a választ, pl. hogy a kérődző állatok növényevők, vagy netán ők is állati fehérjéket fogyasztanak? Meglepő a válasz, no de mindez hogy függ össze a fermentálással? És a kérődző állatok nagy tömege minek köszönhető? Ezeken a meglepő példákon keresztül szeretném megközelíteni a kérdést és bemutatni a szervezet működését.


14 000 Ft
Összesen: 14 000 Ft
Vásárlási adatok
Belépési adatok
Számlázási adatok

A "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva átirányítunk a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Fizetést követően a vásárolt előadások anyagai azonnal elérhetőek a bolt.hatvanigalina.hu címen a fent megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.


Barion card payment mark 2017 400px