Vásárlás

Dsc07530

Hatvani Galina Egészségterv

Minden betegség kezelését, illetve a sikeres fogyókúrát a szervezet tisztításával kell kezdeni, a tisztítás nulladik lépcsője pedig a szervezetünk számára biológiailag hasznosítható víz napi rendszeres bevitele. A vastagbél, a nyirokrendszer és a többi szervünk tisztítása után pedig a parazitamentesítés sem elhanyagolható.Ezt a 4 lépcsős folyamatot egy Egészségtervben foglaltam össze, melynek segítségével Ön is végigjárhatja az egészség felé vezető utat!Az Egészségterv a jó közérzetünk és egészségünk megőrzésének legfontosabb alapja. Betegség esetén pedig az Egészségterv során testünket olyan mértékben tudjuk támogatni, hogy szervezetünk öngyógyító mechanizmusainak köszönhetően legtöbbször már pusztán ennek segítségével az igen súlyos tünetek is megszűnnek.Az Egészségterv röviden: fogyasszon biológiailag hozzáférhető vizet, tisztítsa ki az emésztő- és nyirokrendszerét, táplálja a sejtjeit és védje meg őket a környezeti ártalmaktól!

Hatvani Galina Egészségterv programja most bevezető áron, korlátozott ideig, kedvezményes áron megvásárolható! A sok videó mellett a szöveges anyagainkat fokozatosan töltjük fel és bővítjük. Az aktuális tartalmak a vásárlást követően azonnal elérhetők!


8 000 Ft 7 000 Ft
Összesen: 7 000 Ft
Vásárlási adatok
Belépési adatok
Számlázási adatok

A "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva átirányítunk a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Fizetést követően a vásárolt előadások anyagai azonnal elérhetőek a bolt.hatvanigalina.hu címen a fent megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.


Barion card payment mark 2017 400px